ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΙΑΝΟΥ

Compassanipsotiki.gr Μεταφορές πιάνων

Εξειδίκευση στη μεταφορά πιάνου

Στην Compass Ανυψωτική αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια και χωρίς φθορές το πιάνο σας. Η μεταφορά πιάνου διαφέρει από τις υπόλοιπες μεταφορές και αυτό συμβαίνει γιατί το πιάνο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες ως αντικείμενο. Η μια ιδιαιτερότητα αφορά το βάρος του και η άλλη τα μέρη του πιάνου, τα οποία πρέπει να «λυθούν» προκειμένου να μετακινηθεί.

Ένα πιάνο μπορεί να ζυγίζει 200 κιλά αλλά ένα άλλο μπορεί να ζυγίζει 500 κιλά. Ο μεγάλος όγκος του είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η μεταφορά ενός πιάνου πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένη μεταφορική εταιρεία, η οποία να διαθέτει προσωπικό με σχετική εμπειρία και γνώση. 

Επίσης, η μεταφορά πιάνου από μη εξιδεικευμένο προσωπικό ενέχει κίνδυνο τόσο για το μουσικό όργανο όσο και για τη σωματική ασφάλεια των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτήν.

Η εταιρία μας, με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία του προσωπικού της, εξειδικεύεται στη μεταφορά πιάνων τοίχου και με ουρά, διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και εγγυάται την ασφαλή μεταφορά χωρίς φθορές και ατυχήματα. 


Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να δούμε μαζί την ανάγκη σας και να βρούμε την κατάλληλη λύση για μεταφορά πιάνου. 

Διεύθυνση

Αετόπετρας, 161, Ίλιον
13123 Πετρούπολη, Ελλάδα

Επικοινωνία

Email: info@compassanipsotiki.gr
Τηλέφωνο: +30 6932292792