Ποιοι είμαστε

Καλύτερες τιμές | Πολυετής εμπειρία | Ταχύτατη ανταπόκριση

Η Compass Ανυψωτική, έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και των ανυψώσεων με τη χρήση γερανών. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας είναι ο Δημήτριος Ξηραδάκης, ο οποίος γνωρίζει καλά τι σημαίνει να είναι κάποιος παθιασμένος με τη δουλειά του. Η αγάπη του για τη δουλειά και το συνάνθρωπο, η αστείρευτη ενέργεια και το χιούμορ του, «ανυψώνουν» καθημερινά, χωρίς τη χρήση γερανού, τη διάθεση τόσο των συνεργατών όσο και των πελατών του.

Έχοντας ως έδρα την Αθήνα και εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα, η Compass Ανυψωτική αναλαμβάνει τη μεταφορά, μετακίνηση, ανύψωση και τοποθέτηση αντικειμένων με μεγάλο βάρος, ενώ είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για 365 ημέρες το χρόνο. 

Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές στην αγορά, μας επιτρέπουν να ξεχωρίζουμε στον τομέα μας και να απολαμβάνουμε τη μέγιστη ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών μας. 

Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία έναν μεγάλο αριθμό, υψηλού επιπέδου και ποιότητας, εργασιών και απευθυνόμαστε τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Τα μέλη του προσωπικού μας είναι επιλεγμένα με κριτήριο τον επαγγελματισμό και την πολύχρονη εμπειρία τους και είναι σε θέση να διαχειριστούν με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια κάθε είδους εργασία. 

Compass Ανυψωτική - Υπηρεσίες γερανών

Στην Compass Ανυψωτική διαθέτουμε τις ακόλουθες κατηγορίες γερανών: 

-Γερανός - Ανυψωτικό μηχάνημα
-Γερανός για μεταφορές (Γερανός με χειρισμό ακριβείας, «παπαγαλάκι»)
-Γερανός καλαθοφόρο 

Τα οχήματα μας και ο εξοπλισμός μας

Για να πάρετε μια εικόνα από την ποιότητα των μηχανημάτων μας, ενδεικτικά τα οχήματα που χρησιμοποιούμε ως επι το πλείστον είναι:

1. Γερανός Fassi 360XP
2. Γερανός PM14024LC
3. Mercedes 1524
4. Mercedes 1832

Γιατί χρησιμοποιούμε γερανούς Fassi;

Οι γερανοί Fassi αναπτύσσονται από μια διαδικασία σχεδιασμού με στόχο τη δημιουργία προϊόντων που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά, όσον αφορά τόσο την απόδοση όσο και την ασφάλεια. Οι σχεδιαστές της Fassi εργάζονται με τα πιο απενεπτυγμένα συστήματα υπολογιστών, εξομοιώνοντας ουσιαστικά τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείται ο γερανός. Οι αυστηρές δοκιμές άσκησης που εφαρμόζονται στα πρωτότυπα επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των προσδοκιών σχεδιασμού. Η ιδιαίτερη προσοχή τους στην ποιότητα ξεκινάει με την επιλογή των πρώτων υλών και επαναλαμβάνεται στις δομικές λεπτομέρειες. Από τους χάλυβες έως τις οικολογικές βαφές, που εφαρμόζονται με διαδικασίες που εγγυώνται τα υψηλότερα επίπεδα χημικής και φυσικής αντοχής και συνέπειας στην πάροδο του χρόνου. Σχεδιασμός σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN12999 (Για την Ευρωπαϊκή αγορά). Δοκιμαστική δοκιμή άσκησης H1B3.

Περισσότερες λεπτομέρειες γερανού F360XP

Γιατί χρησιμοποιούμε γερανούς PM Group;

Η γκάμα των γερανών PM, καλύπτει όλες τις ανάγκες χειρισμού φορτίων, ανεξαρτήτως της χωρητικότητας. Προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών, οι γερανοί PM μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους τομείς


Με την εκτεταμένη ποικιλία επιλογών της PM, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τον πλέον κατάλληλο γερανό για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Για να διευκολυνθεί αυτή η εργασία, η PM έχει ομαδοποιήσει όλους τους γερανούς σε 5 σειρές: Classic, Classic Plus, Silver, Gold και Platinum, ανάλογα με το παρεχόμενο πακέτο εξοπλισμού. 


Όλοι οι γερανοί PM κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες για να προσφέρουν τα μοντέλα της αγοράς που θα παραμείνουν αξιόπιστα και θα διατηρούν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου. 


Περισσότερες λεπτομέρειες PM14024LC 


Η ιστορία των γερανών

«Πρώιμος» γερανός

Ο γερανός είναι η «εξέλιξη» του προωθητικού φορτίου που, από την αρχαιότητα, έχει χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών. Πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι οι αρχαίοι Έλληνες αξιοποιούσαν έναν έξυπνο μηχανισμό ανύψωσης, πάνω από έναν αιώνα πριν από την ανακάλυψη του γερανού.

Σύμφωνα με τον ιστορικό Αρχιτεκτονικής, Αλεσάντρο Πιερατίνι, ο «πρώιμος» γερανός είναι μια μεγάλη ελληνική ανακάλυψη, η οποία έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην στον τομέα της τεχνολογίας και στην κατασκευή κτισμάτων για 25 αιώνες χωρίς να δεχτεί κάποια αλλαγή λόγω της τελειότητάς του.

Γερανοί στην αρχαία ελλάδα
Γερανοί στο παρελθόν

Οι πρώτοι γερανοί κινούνταν από άντρες ή ζώα ενώ στη συνέχεια δημιουργήθηκαν μεγαλύτεροι γερανοί με τροχαλίες για την ανύψωση βάρους σε μεγαλύτερο ύψος.
Οι πρώτοι γερανοί κατασκευάστηκαν από ξύλο αλλά με την άφιξη της βιομηχανικής επανάστασης άρχισε να χρησιμοποιείται ο χυτοσίδηρος και ο χάλυβας. 

Τι είναι ο γερανός;

Ο γερανός (ή βαρούλκο) είναι ανυψωτικό μηχάνημα το οποίο αξιοποιείται για την ανύψωση ογκωδών αντικειμένων, για τη μεταφορά τους, από ένα μέρος σε ένα άλλο, καθώς και για εργασίες σε δυσπρόσιτα σημεία τα οποία βρίσκονται σε μεγάλο ύψος. Ο γερανός είναι πάντοτε εξοπλισμένος με, τουλάχιστον, μια σπείρα, καλώδια, σχοινιά ή αλυσίδες και τροχαλίες, ενώ αξιοποιεί μια σειρά από απλούς μηχανισμούς («παπαγαλάκια», αρπάγες, πιρούνια, ασύρματα χειριστήρια κλπ) προκειμένου να ανυψώσει ή να κατεβάσει αντικείμενα.

Η χρησιμότητά του σε ποικίλες εργασίες αποτελεί το βασικό λόγο για τον οποίο υπάρχουν διάφορα είδη και διαστάσεις γερανών. Η πιο συνηθισμένη χρήση τους είναι στην κατασκευαστική βιομηχανία και την παραγωγή βαρέων μηχανημάτων. 


Διεύθυνση

Αετόπετρας, 161, Ίλιον
13123 Πετρούπολη, Ελλάδα

Επικοινωνία

Email: info@compassanipsotiki.gr
Τηλέφωνο: +30 6932292792